Докато Алекс Раева доста неуспешно пелтечи като водеща на Х Фактор, гаджето й диджей Дончо флиртува с всяка срещната по дискотеките.
Може би това прави Раева толкова несигурна на сцената и може би затова толкова често си забравя репликите, а Мария Игнатова я ръга в ребрата и й ги припомня. Общи приятели на двойката твърдят, че Дончо се задявал с всякакви кифли, прегръщал ги, целувал ги по дискотеките и се държал като разгонен ерген.
В същото време обаче Алекс твърди, че двамата са в много добри отношения и работят за бебе. Колко работят, имат ли време да работят и с какво качество не е ясно, защото бебето така или иначе не се появява. А слуховете продължават да ги преследват.


На Алекс определено не й върви в любовта. Тя имаше дългогодишна връзка със Слави Трифонов, която обаче не доведе до брак или деца. Двамата се разделиха . Алекс Раева и ДончоВ същото време певицата тръгна с Дончо на турнета и от песен на песен, от репетиция на репетиция се сближиха дотолкова, че той остави жена си Десислава и прибра в дома си новата си любов. И двамата твърдят, че са щастливи, но дали това е истина?
Дълго продължилият развод на диджея им попречи да минат под венчило, но явно не са били много сигурни един в друг, защото им попречи да имат и дете. Певицата не е в първа младост и забременяването явно става все по-трудно. Докато се наканят, вече има сериозни слухове, че са пред раздяла. Двамата отричат засега, но Алекс е видимо притеснена, а Дончо видимо щастлив. Той най-после получи окончателното съдебно решение за развод с предишнта си съпруга Десислава.
Припомняме, че раздялата на Алекс с бизнесмена Камен пък я доведе до дълбока депресия и качване на килограми.

източник: skandalno.net

Leave a Comment