Фолк певицата Алисия съвсем се запусна. Изпълнителката на „Официално чужда“ очевидно в последно време не само е скъсала с половинката си Ники Михайлов, но и с усета си за мода. Доскорошната модна икона и пример за стил сред фолк звездите, захвърли грима и тотално се занемари.

Тези дни Алисия си пуска снимки без грим, на които макар и очарователна, не може да скрие бръчките си. Ден по-късно отново се появи облечена като тийнейджърка с кънки на краката, а днес си пусна снимки дегизирана като лелка.

На фотоса фолк звездата е с огромни очила с рогови рамки, небрежно хваната коса и така дебело облечена сякаш ще пътува до северния полюс. Почитателите останаха удивени от рязката промяна в настроението и вида й.

И докато феновете й се радват, че най-накрая е спряла да се крие зад тоновете грим, то форумци коментират, че Алисия пред очите им се състарява. Изпълнителката се е издокарала като истинска лелка и никой не би я разпознал в тълпата.

„Минала е под прикритие“, майтапят се зевзеци по повод новата й визия. Колежки на певицата обаче твърдят, че на Алисия просто й е писнало да се прави на кукла и захвърлила гримовете в чекмеджето.

източник: kliuki.net

Leave a Comment