Доживяхме двете враждуващи страни Алисия и Николета да заровят бойната томахавка поне за малко, писа HotArena.net. В случаят повод за съюз между двете, е възможността да защитят Ники Михайлов. Изненадващо в интернет пространството се появи изказване на Бориса Тютюнджиева, която твърди, че е имала вземане-даване с футболиста.

Според Бориса Ники е изневерявал на Николета още докато са били заедно и нищо чудно скоро и Алисия да получи рога. Точните й думи са: „Жените да му мислят. Такива мъже трудно се задържат“. Тя твърди, че футболистът от доста време я ухажва. Двете съпернички обаче не й останаха длъжни и скочиха да го защитават.

Алисия не се сдържа и нарече Тютюнджиева никаквица, която само търси публично внимание и евтина слава. Николета пък се изказа, че докато един мъж е с нея, няма начин да помисли за друга жена и Бориса само е сънувала, че Ники я е свалял. Според Лозанова само като погледне човек евтината визия на Бориса и му става ясно колко й е акъла.

Припомняме, че това не е първият скандал с госпожица Тютюнджиева. Тя сама пуска слухове за свои връзки с известни личности. Първо беше Константин, после Димитър Бербатов, а сега и Ники Михайлов.

източник: kliuki.net

Leave a Comment