Фолкфурията Алисия е в нервна криза заради раздялата с футболиста Ники Михайлов – пише „България днес”. Бившата на Валери Божинов се е барикадирала в апартамента си в столичния кв. „Изток” и не мърда от дома си. Певицата заряза не само професионалните си ангажименти, но дори сина си от Божинов.

Малкият Валери е поверен на грижите на брата на Алисия – отбелязва изданието. Именно той прибира малчугана от детска градина с колата на певицата.

Откакто се раздели с Божинов, изпълнителката не пропуска майчинските си задължения. Дори да е на участие до 5 сутринта, след това завежда сина си на детска градина. Драматичната раздяла обаче я съсипва. След като Ники Михайлов я зарязва, Алисия изпада в депресия. Тя не пуска никого в дома си, а телефоните й са изключени. Дори най-добрите й приятелки нямат връзка с нея.
Според приятелки на изпълнителката краят на любовния романс с Ники Михайлов е бил напълно неочакван, което съсипало изведнъж Алисия.

Говори се, че Ники Михайлов й изпратил дрешките до дома й чрез куриерска фирма, което още повече унизило певицата. Според слуховете причина за раздялата на вратаря и певицата станала моделката Дарина Гиздова, по която Ники хлътнал.

източник: kliuki.bg

Leave a Comment