Алисия случи на обожател!

Такъв здравеняк й сваля звезди и я желае, че Ники Михайлов само може да съжалява за грубото си отношение към нея, реагираха фенове, забеляза Kliuki.net.

Снажният младеж, който иска от цялата си душа Алисия, е „Мистър Студент”.

Той толкова лапнал по певицата, че бил готов на всичко за нея, пише изданието lifestyle по информация на „Всеки ден”. Алисия е използвала услугите на момчето за най-новия си клип. Иван Минчев се опитал да я впечатли с мускули, но Алисия не се подала на чара му, разказват запознати.

Той обаче бил много усърден в ухажването си и смятал окончателно да я измъкне от лапите на Ники Михайлов. Не само, че е неин верен фен, а и директно я покани на среща, споделят за горещата клюка присъствали на заигравката. Алисия се смутила и не дала отговор веднага, но мнозина подозират, че по-късно все пак е приела милата покана.

Причината е, че въпреки страстната си любов към Ники, нещата между тях май никак не вървят. Преди дни стана ясно как футболистът заплашва Алисия, че ще падат зъби, а това никак не се хареса на почитателите на звездата. Дали якият красавец ще го измести и ще успее да пробие в сърцето на Алисия, още е рано да се каже, но като че ли има всички данни да го стори…

източник: kliuki.net

Leave a Comment