Стефан Сечков е новото гадже на Алисия. Певицата и братът на Вили Сечкова били изловени заедно в Слънчев бряг да се гушкат и да се отдават на романтична страст. Добре осведомени източници също потвърдили пикантната клюка, писа Блиц.

Оказва се, че Стефан отдавна е хвърлил око на фолк дивата и само чакал моментът, в който тя ще се освободи. Когато преди няколко седмици научил за раздялата на Алисия и Ники Михайлов, изобщо не губил време. Изпълнителката на „Официално чужда“ пък била категорична, че този път няма да изпада в дупката, в която беше след раздялата с Валери. Певицата веднага откликнала на мераците на Стефан Сечков.

Сечков, който е продуцент на конкурса „Мис България”, е дори по-привлекателен от Ники Михайлов, твърдят близки на певицата. Той бил в пъти по-мил и галантен и бързо помогнал на Алисия да забрави за националния вратар и изневерите му.

Нещо повече – според запознати парчето „Официално чужда“ е писано именно в негова чест. С него певицата искала да натрие носа на Ники и да покаже на новото си гадже, че вече е официално негова.

Двамата побързаха да отрекат слуха, но така и не коментираха факта, че са били заедно на море.

източник: kliuki.net

Leave a Comment