Фолк певицата Алисия става все по-разкрепостена.

Експоловинката на Ники Михайлов, която доскоро бе давана за пример на колежките, става все по-провокативна, видя HotZona.bg.

По време на последното си участие фолк звездата показа почти скандална визия. Певицата лъсна по голи гърди в нощен клуб, забравяйки си неизвестно къде сутиена.

Дантелената черна рокля на певицата уж трябваше да прикрива прелестите на звездата, но всъщност на светлините на прожекторите бе направо прозрачна. И разкриваше почти цялото й тяло.

За огромна радост на феновете силиконите на Алисия се видяха в почти цялата им прелест. „И гола да беше нямаше да е по-провокативна“, ликуват почитатели в мрежата.

Очевидно изпълнителката е решила да скъса с имиджа на порядъчно момиче. И демонстрира чар и сексапил много по-дръзко отпреди.

Това не е първият път, в който Алисия се съблича. Преди няколко месеца тя лъсна на участие в прозрачна блузка и шорти, а под дрехите прозираше сутиена й.

Феновете още помнят първите години от кариерата на изпълнителката. Когато дръзко показваше прелести и беше още по-разкрепостена.

Тогава фолк звездата засне и уникална гола фотосесия и бе една от първите, които захвърлиха дрехи и задръжки пред обектива. След като се събра с Ники Михайлов обаче фолк звездата стана доста по-скромна и консервативна.

източник: hotzona.bg

Leave a Comment