Фолк певицата Алисия отново надмина Николета Лозанова. Екс половинката на Ники Михайлов се уреди със собствено токшоу в ТВ7, гласи актуалната клюка. В медийните среди упорито се говори, че певицата ще наследи колежката си Кали в „Споделено с…“. Тъй като договора на фолк дивата изтече, а и тя се оттегля в майчинство, заради предстоящото раждане на третото си дете.

Всеизвестно е, че водещите на предаването се сменят на ротационен принцип и след Камелия и Вихра, щафетата бе поета от Кали. Сега упорито се говори, че Алисия ще я замести, като е успяла да се уреди в предаването с връзки, пишат от hotarena.net.

Във фолк средите усилено шушукат, че зад предложението към Алисия стои Стефан Сечков. Спряганият за настояще гадже на певицата продуцент, е с дебели връзки в медията, тъй като там от години е сестра му Вили Сечкова.

Засега не е ясно дали певицата вече е приела предложението, но със сигурност това е невероятна възможност за нея. Алисия не само ще може да докаже колко по-добра е от Николета като водеща, но също така и получава собствено шоу. Мнозина предполагат, че експоловинката на Ники Михайлов ще грейне наесен в ефира на ТВ7. И ще направи всичко възможно, да натрие носа на Николета.

източник: kliuki.net

Leave a Comment