Фолк дивата подари една незабравима Коледа на това дете

Певицата преиела твърде лично историята на 15-годишния Дони и неговата майка, която гледала в „Предай нататък” по БТВ, пишат от Ара мюзик. Тя веднага поискала да помогне на семейството. Обадила им се и ги попитала от какво се нуждаят. Тъй като още много други хора се обадили, за Алисия не останал шанс да помогне. Тогава певицата решила, че не трябва да направи нещо друго за това семейство и го направила.

Съобразявайки се с настъпващите празници, изпълнителката на „На кръгъл час“ решила да им подари малко радост. След като разбрала, че Дони никога не е излизал от родния си град Ямбол и че много обича планината, тя решава да им резервира почивка за Бъдни вечер и Коледа в Грандхотел Велинград.

Но това не е всичко! Алисия се отбила и до „Технополис“, откъдето закупила MP4 Player и фотоапарат, които били подарък за майката и сина й. Оказва се, че с жеста си певицата провокирала съпричастността и на собствениците на хотела и на магазина, които също се включили в изненадите.

„Преживяването беше неописуемо, не можете да си представите какви емоции доставихте на мен и сина ми. Никога не сме имали толкова приказна Коледа”, коментира Таня в благодарствено писмо до Алисия след това.

Алисия показа, че човекът е човек, когато се сеща, че около него има и други хора.

източник: kliuki.bg

Leave a Comment