Фолк певицата Алисия се оказа гореща фенка на семейство Бекъм. Последното доказателство за това е визията на малкия й наследник. Валери младши се появи в интернет пространството с прическа като тази на Круз Бекъм.

Малкият красавец грабна очите и симпатиите на почитателите на майка си не толкова заради новата си прическа, колкото заради детското си миловидно и непринудено излъчване. Чаровният син на Валери Божинов умили мрежата и веднага последваха коментарите за неговата красота и чар.

Гордата мама не скри задоволството си от предизвикания фурор и новата визия на малкия. Самата Алисия като гореща почитателка на звездното семейство и дълго време се носеше в стил Виктория Бекъм. Което определено й отиваше и тя непрекъснато очароваше феновете си.

И сега отново е решила да се обърне към популярната фамилия, за да сюрпризира за пореден път почитателите си. Много от почитателите й изпаднаха във възторг от новата визия на сина й. А някои го сравниха с Круз Бекъм, който също доскоро се подвизаваше с подобна прическа.

Валери Божинов също реши да промени малко визията си след поредните скандални разправии между него и Алисия. И той наскоро се обърна към коафьорите и сега се вихри из столицата също с прическа „мохикан”.

източник: kliuki.ws

Leave a Comment