Темата за любовния четириъгълник между Николета Лозанова, Валери Божинов, Ники Михайлов и Алисия вече години занимава медийното пространство. Темата стана особено актуална в последните месеци след като стана ясно, че бракът между плеймейтката и Валери е пред провал и двамата са разделени. Съвсем естествено телевизионната водеща Венета Райкова се възползва от горещата история и вече втора седмица си прави предаването благодарение на отношенията между гореспоменатите четири звезди.

Разисквайки темата за раздялата на Николета и Валери, Венета нямаше как да не намеси и Алисия. Водещата заяви, че бившата на футболиста е показала огромната си радост от разпада на брака на бившия си в своя профил във Фейсбук. Райкова обаче беше пропуснала (умишлено или не), че певицата няма профил в социалната мрежа. И акаунтът, който показа в предаването си и съответно информацията в него, е фалшива.

Съвсем естествено, това вбеси Алисия и тя показа явно недоволството си чрез единствената си официална страница. Звездата на Ара буквално се нахвърли срещу Венета, заявявайки й да престане да си прави предаването на неин гръб. Алисия разкри още, че очевидно водещата се опитва да я склони за интервю, което обаче няма да получи. Заради отношението, което Венета демонстрира към нея.

източник: kliuki.net

Leave a Comment