Алисия заби нов – тъпкано си го върна на Ники Михайлов, който преди дни я заплашваше жестоко!

Прясното гадже на певицата е не кой да е, а треньорът на националния отбор по карате – шотокан Димитър Тодоранов, писа изданието HotArena.

Алисия и Димитър Тодоранов са засечени заедно в Лозенец, докато Валери-младши си играел край тях, разказва „Телеграф”. Сензационната новина идва малко след като се разбра как футболистът се държи грубо с Алисия.

Kliuki.net публикува грозните му думи по адрес на звездата, в които той я предупреждаваше, че ще падат зъби… На този разговор стана свидетел самата водеща Венета Райкова, която не се стърпя и изплю цялата история във Фейсбук. Алисия и Ники бяха уж на романтична среща, но явно всичко между тях е започнало да се превръща в кошмар, коментират феновете на изпълнителката.

Сега пък тя ни изненада със свалка с тузаря, който стопанисва бар в същия курорт, където се намират двамата. Те си поръчвали шампанско и диня, показали близост, която съвсем не била приятелска, споделят очевидци. Въпреки, че Алисия се опитала да се скрие зад тъмни очила, флиртът й с господина, не останал в тайна.

източник: kliuki.net

Leave a Comment