Алисия се разболяла най-вече заради проблемите покрай Валери Божинов и Николета, а недохранването само допринесло.

Разкриха каква е била страшната диагноза, за която Алисия сподели наскоро. Оказва се, че певицата е страдала дълго време от анорексия. Тя е крила от близки и медии за страшната болест, за да не притеснява никого.

Основната причина за заболяването е недохранване. Алисия през ден прави участия до ранна сутрин, а след това спи цял ден. Така не й остава време за ядене и без да усети, се е докарала до анорексия, писа „България Днес“, цитиран от HotArena.net.

Според Kliuki.net има и друга причина за заболяването на Алисия. Анорексията се причинява не само от гладуване, но и от силен стрес. Покрай изневерите на Валери Божинов, раздялата и съдебните разправии, Алисия наистина преживя силен стрес. По думите на нейни близки тя не спирала да плаче, изпаднала в депресия и отказвала да се храни.

Именно така певицата си докарала анорексия. Лекарите й препоръчали да не ходи на участия известно време и й предписали специален хранителен режим. Самата Алисия много се стреснала от положението си и започнала да търси лек в интернет. Изпълнителката на „Жестока болка“ прочела много литература за анорексията и с билки и скъпи медикаменти успяла да се излекува.

източник: kliuki.net

Leave a Comment