Фолк певицата Алисия тотално смени визията си. Изпълнителката се похвали с толкова различен стайлинг, че й феновете й вече не могат да я познаят. Някои от тях дори стигнаха до там, че тръгнаха да питат дали това наистина е любимката им.

„Николета Лозанова ли е това, Алисия ли е…хммм?!? И двете са красиви, обаче ми е трудно да ги различавам…“, написа фенка на певицата в социалната мрежа. Тя, както се оказа далеч не е единствената, която не може да познае Алисия. Половинката на Ники Михайлов е невероятно променена напоследък.

Освен с нова прическа и имидж на лошо момиче, Алисия също така драстично отслабна. Подобно на повечето си колежки и фолк звездата, реши, че трябва да слабее за лятото. И резултатите са стряскащи.

Алисия не само не прилича на себе си и започнаха да я бъркат с Николета, но и вече е кожа и кости. Дори на феновете на певицата им направи впечатление, че ако не е силиконът изпълнителката би изглеждала като скелет.

Други пък са облекчени, че фолк дивата поне не е решила, че има нужда и от нови пластични операции. И поне засега се е задоволила само с драстичното отслабване. „Ако продължава в същия дух, скоро никой няма да може да я познае“, коментират потребители във форумите. А зевзеци вече започнаха да се майтапят с певицата, шегувайки се: „Тази коя беше?“

източник: kliuki.ws

Leave a Comment