Ники Михайлов и фолк певицата Алисия бягат в чужбина. Изпълнителката, която бе гост на Николай Бареков в ТВ7  сподели, че през предстоящите празници заминава за чужбина. Фолк певицата призна, че няма търпение да се отдаде на заслужена почивка, след натоварената си от участия програма.

Двамата с Ники Михайлов заминават още по празниците, но отказват да издадат коя е дестинацията, за която искат да заминат. Според някои става дума за някои тропически остров, но други предполагат, че двойката ще се усамоти в семейната вила на Михайлов в  южна Франция.

В интервюто с Бареков, фолк дивата сподели и как са се запознали с Ники Михайлов. Алисия призна, че всичко е започнало като телефонна любов, а постепенно разговорите им прераснали в истинска връзка и между двамата започнали да се появяват истински чувства.

Алисия призна, че се познавали дълго преди да започнат да излизат заедно и не е вярвала, че един ден двамата ще бъдат заедно. По повод скандалната си раздяла с Валери Божинов, певицата споделя, че не търси вината само в него. Изпълнителката призна, че разривът е настъпил по вина и на двамата. Именно в този труден момент съдбата я е събрала с настоящето й гадже Ники Михайлов.

Алисия категорично отрече двамата да са се събрали само, за да отмъстят на бившите си половинки. Изпълнителката призна, че двамата много се обичат и връзката им е много силна.

източник: kliuki.net

Leave a Comment