Лъсна сумата, която Рут Колева е взела за разгласяване на бременността й, и цифрата е колосална. 50 000 лева е гушнала бъдещата майка, за да каже пред цяла България, че чака бебе от бившия си приятел. И това не е всичко – джаз изпълнителката е взела пари и покрай скандалите с Калоян и Любо. А там каква е сумата, можем само да гадаем.

50-те бона, които Рут сама си поискала, за да разкрие за бременността, били капка в морето за продуцентите. Иван и Андрей с охота се съгласили да й преведат хонорара, който лесно ще си избият от главоломния рейтинг на лайфа. Сделката била предварително уговорена между Опосумите и Колева, писа „Всеки ден“, цитиран от HotArena.net.

Любопитното в случая е, че когато Иван и Андрей съобщиха за бременността й, Рут се направи на ощипана девойка и ги обвини в прекомерна намеса в личния й живот. В същото време, само преди няколко часа тя самата се е съгласила да се раздуе скандалът, взимайки тлъстия хонорар.

А сега предстои нова драма – дали да задържи бебето. Според запознати и това нейно решение ще бъде разгласено по време на извънреден лайф, от който Рут Колева отново ще вземе апетитна сума.

Певицата все още е в ранна бременност, така че има време да направи аборт, ако реши. Както Kliuki.net писа, според нейни приятели, Рут няма да задържи бебето, тъй като иска да гради кариера.

източник: kliuki.net

Leave a Comment