Певицата Йоана успя да извлече максимума от участието си във ВИП Брадър. Залязлата изпълнителка влезе в шоуто именно с цел да напомни за себе си. И успя. В последните седмици името на Йоана се споменава доста често в светското пространство. За неин ужас обаче не и по начина, по който се е надявала.
Редовни читатели на kliuki.net ни изпратиха информация, че още преди години певицата е разчитала на подмолни средства, за да постигне успехите си. Изпълнителката доста често се е възползвала от услугите на различни млади артисти и танцьори, за да представи запомнящо се шоу по време на участията си.

След това обаче “забравяла” да си плати и потъвала в дън земя. Един от потърпевшите е Емилиян Цанковски, който, по думите на майка му, е пристигнал в София специално, за да помогне за сценографията в София Лайф Клуб, където Йоана е имала концерт.
Това се е случило преди години, но мъжът все още не е получил и стотинка. И това не е единственият скандал около вече бившата съквартирантка. Припомняме ви, че преди време се появи слух, че Йоана е заработвала като сводничка и е уреждала манекенки от агенцията на Маргините FH1 с клиенти. Лично режисьорът Люси Иларионов потвърди това.

източник: kliuki.net

Leave a Comment