Освен червило, носни кърпички и телефон, Кичка Бодурова винаги носела в дамската си чанта и вибратор. Това била една от вещите й от първа необходимост, които били своеобразен  предпазител срещу изневяра. Певицата не крие, че е огнена жена и не може дълго да стои на пост и молитва.

Всяка дама трябва да си има такава играчка и винаги да я носи със себе си, твърди певrцата. Ние с нашата професия отсъстваме често от къщи и  се налага да укротим страстта в себе си.

Въздържанието води само до излишни нерви и е възмжно да се поддадеш в даден момент да се изкушиш от чара на някой обожател и да изневериш на половинката си. А изневярата не е хубаво нещо, тя просто е предателство, смята дамата от старата школа.

Кичка охотно споделяла с всички начина си да се предпазва от залитания по чужди мъже, дори посъветвала дъщеря си да прави така, докато не е с гаджето си, или пък изобщо няма гадже. Жените имат особени потребности и не са като мъжете, които решават тези неща по друг начин, категорична е певицата.

Бодурова влязла и в “Музикална академия” с любимата си играчка. Това може би обяснява вечно доброто й настроение и неизменната й усмивка и едновременно истеричните изблици на Петя Буюклиева, която или няма вибратор, или е забравила да си го вземе.

Източник:skandalno.net

Leave a Comment