Плачете фенове! Любимците на тийнейджърките Ангел и Мойсей изглежда, че вече няма да се изявяват заедно! От известно време в онлайн пространството се шушука, че дуетът е на път да се разпадне като феновете обвиняват за това основно Ангел.

Според запознати певецът се бил надул страшно много покрай славата и отказвал да се снима с феновете и да им дава автографи. Това изнервяло почитателите, които малко по малко се отдръпвали от дуото.

На Мойсей обаче никак не му се нравело поведението на сценичната му половинка. Нисичкият изпълнител бил убеден, че по този начин Ангел само съсипвал кариерата им. Не на последно място Мойсей хич не одобрявал връзката на приятеля си с Дорина, тъй като Ангел прекарвал все повече време с нея и тотално забравял за всички останали.

И ако до момента всичко това беше единствено в сферата на догадките, поведението на Мойсей в последните дни все повече потвърждава слуховете. От известно време певецът поства в профила си в социалната мрежа Фейсбук негова нова песен, в която обаче не участва Ангел. Вместо него Мойсей си партнира с Павел, с когото участва заедно и в хитовото парче “Знаеш ли кой видях”.

Изглежда Мойсей наистина е решил да продължава кариерата си без Ангел, коментират феновете.

източник: kliuki.net

Leave a Comment