Ангел спечели купата в „Денсинг Старс” и отсвири каскадьорката Стелла с безапелационна подкрепа от страна на зрителите

Заслужената му победа обра овациите в мрежата, а всички са доволни от правилния избор напук на каскадьорката Стелла.

Надменната и арогантна танцьорка се разплака на финала и поиска прошка от Калин Сърменов за поведението си от преди няколко дни, но това не й донесе достатъчно подкрепа от страна на зрителите.

Вотът беше категоричен и в полза на Ангел и Дорина, които събраха 68% срещу едва 32% за Стелла и Наско. Третото място остана за прелестната Елен Колева, която също имаше хиляди подръжници, но не успя да стигне по-напред. Въпреки това тя беше доволна от резултата и пожела успех на двамата си конкуренти.

В последната тържествена вечер всички двойки изпълниха по три танца и наистина дадоха всичко от себе си, за да впечатлят публиката. Журито ги оценяваше високо, въпреки че нямаше думата и се възхити от уменията и амбицията на всички да докарат аудиторията до екстаз.

20-годишният Ангел до последно не вярваше, че тъкмо той ще спечели „Денсинг Старс”. Леко отчаян, притеснен и плах той сподели, че е загубил вяра в себе си, но когато чу своето име като избран на първото място, зяпна от вълнение. Минути след това той прегърна баща си и трогна околните със своята реакция. Във форумите днес ликуват, защото Ангел отсвири Стелла и грабна сърцата на всички със своето скромно присъствие на сцената.

източник: kliuki.net

Leave a Comment