Обичаната актриса Анджелина Джоли продължава да притеснява феновете си с нездравословния си вид. Тези дни холивудската дива се появи раздърпана и по-слаба от всякога, което за пореден път провокира въпроса дали наистина е здрава.

На последните снимки на Джоли в публичното пространство, холивудската звезда прилича на призрак — много отслабнала, с изпити черти и със заплашително изпъкнали вени на ръцете си, пишат от bliasak.bg.

Носителката на наградата „Оскар” наскоро даде заявка за изява на ново поприще. Тя планира да се включи в кампания на президентските избори през 2014 година. Видът й обаче накара не само американците да се питат дали Анджи е в състояние да бъде държавен глава на Америка, но и целия свят.angelina 2

По-рано през годината Анджелина Джоли се оперира поради паническия ужас, че може да заболее от рак като майка си. Преди драмата звездата изглеждаше блестящо и радваше феновете си сияеща, щастлива и здрава. А днес е само копие на привлекателната жена, която побъркваше мъжете с ролята си в „Томб Райдър“.

Не само почитателите, но и модните критици намекнаха на Анджелина, че е време да си обърне внимание. Особено, ако наистина има амбиции да стане следващия президент на Америка.

източник: kliuki.ws

Leave a Comment