Анджелина Джоли е бременна отново! Тя е в четвъртия месец, бебето ще бъде момченце!

Това е новината от последния брой на американското списание Star. Анджелина и Брад Пит обаче не коментират информацията нито в положителна – нито в отрицателна посока и никой не знае вярна ли е тя. Феновете на Бранджелина този път са склонни да почакат няколко месеца, за да се убедят с очите си в това, което се случва. Най-вероятно отново става дума за поредния слух: такива новини се пораждат на всеки два-три месеца. Почти сигурно е, че прессекретарят на Анджи ще обяви новината за измислица. След като през лятото таблоидите предварително оплакаха уж болната от хепатит Анджелина, те преминаха към “поправка” от рода: не, не е болна и не умира – а май е бременна!

Вместо да се занимава с клюката, Анджелина за първи път разказва в интервю за Us Magazine как двамата с Пит възпитават децата си, пишат от www.eg.ru. Двойката обикновено не говори на тази тема и предпочита да споделя творческите си планове. В конкретния случай обаче Джоли обяснява как двамата с Брад се стараят да осигурят на децата си живот като на връстниците им. Всички в семейството сме приятели, споделя тя. Когато имаш толкова деца, никога не можеш да забравиш, че си просто един човек, родител, който трябва да се грижи за тях всеки ден, да ги къпеш, да ги водиш в тоалетната. Това веднага те кара да слезеш от облаците на земята, шегува се звездната мама.

Независимо от лудия работен график, който двамата с Пит имат, холивудските звезди намират време да прекарват хубаво време с децата си. Ако Анджелина наистина е бременна, това ще е седмото дете в семейството. Тя самата неведнъж е казвала, че шест деца – това е повече от достатъчно!

източник: kliuki.bg

Leave a Comment