Гаджето на Кубрат Пулев  тръгна вмирисана на участия, пише кliuki.ws. Кучето на Пулев вмирисало дрехите на красавицата и тя вече не може да го понася. Андреа настоявала пред Кобрата да се отърве от четириногия си любимец. Овчарското куче му бе любезно подарено от киноложкия съюз.

Кучето се казва Атила и е брат на кучето Бъфи, който бе подарен от Бойко Борисов на Владимир Путин. Но Пулев в никакъв случай не искал да се раздели с четириногото животно, а Андреа инатесто настоявала да махнат кучето, защото й вмирисвало дрехите и из цялата къща имало косми.

Чалга звездата била толкова сериозна, че дори казала на Кубрат: Или аз, или кучето”. А той на шега и отговорил, че избира кучето, защото му излизало по- евтино, писа “Всеки ден”.

Именно четириногото животинче било повод за зачестелите скандали между Андреа и Кубрат. Тя е изключително суетна и в никакъв случай не би искала да живее в една Къща с куче.

Андреа с дрехите си вади хляба и ги пази като очите си. Кубрат Пулев обаче толкова се превързал към кучето, че за нищо на света не давал да го махат.

източник: kliuki.bg

Leave a Comment