Андреа спокойно може да участва в някой филм от типа на „Клъцни — срежи“. Фолк певицата до такава степен се е вманиачила да изтънява носа си, че вече е на път да го загуби. Феновете на изпълнителката на „Пробвай се“ заподозряха, че фаталната блондинка вероятно е отрязала вече носа си. Тъй като през последните седмици почти не пуска актуални свои снимки.

Освен мистерията относно актуалната визия на Андреа, певицата определено не може да скрие, че е изтънила носа си. По време на последното си участие, тя демонстрира забележително по-тънък обонятелен орган, пишат от hotarena.net.

Фенове на Андреа дори се шегуват, че блондинката вероятно е получила за Коледа ваучер за пластичен хирург вместо подарък. Това не е първата пластика на певицата, но корекциите започват да стават твърде очевадни. Дотолкова, че феновете й се притесняват да не би певицата да остане без обонятелен орган. Само за сравнение на снимките от настоящето и предишни нейни участия са достатъчно красноречиви. Явно е, че изпълнителката скоро пак е лягала под ножа.

Самата певица засега отказва коментар по този повод и пази пълно мълчание по въпроса правила ли си е ринопластика или не. Както изглежда обаче Андреа е поредната звезда страдаща от мания за външния си вид.

източник: kliuki.bg

Leave a Comment