Андреа отдавна страда от манията да се олива – я с алкохол, я с фотошоп… Този път фолк дивата се оля и с крема за изкуствен тен!

Дивата успя да разсмее цялата аудитория с тази брутална изцепка. Цялото й тяло черно като на негърка, а лицето й – бяло. Резил, ама голям резил, коментират присъстващи, а феновете й във фейсбук директно й отправят въпроса: „На колко чашки си тук“.

„То не бе залитане, не бе показване на срамотии и голотии, не бе лазене и лъгане с фотошоп… И за да сме интересни отново, трябва да сменим репертоара… Затова решихме да се омажем до ушите с автобронзант, ама да беше си сложила и там, за да изглежда по-естествено – нямаше да е никак зле“, коментират подигравателно в нета.

Андреа успя този път тотално да отврати дори и феновете си. Навсякъде из интернет пространството коментират, че фолк дивата вече прекалява с глупостите си, с фотошопите си и с бруталните си изцепки.

„То Андреа ако не е пияна, ще е разголена – или и двете наведнъж, ще е пълзяща по подиума, ще си извайва тялото с фотошоп, а на живо е плашило, абе нямам думи…“, са най-милите коментари по неин адрес.

източник: kliuki.ws

Leave a Comment