Гостите в елитен столичен нощен клуб останаха втрещени от вида, в който се появи любимката им Андреа, за да изпълни пред тях някои от най-големите си хитове. По принцип певицата е известна сред феновете с перфекционизма си, особено когато става въпрос за външния й вид.

Гаджето на Кубрат Пулев винаги залага на маркови тоалети и обувки за всяко едно свое участие. Поп фолк дивата не изневери на стила си и се появи с поредната шармантна дрешка за изявата си в столичен клуб. Наблюдателните гости в заведението обаче забелязаха жесток гаф с долната част на полата на звездата. Върху зеления плат ясно си личи огромно петно, неизвестно от какво. В допълнение по плата се виждат огромни гънки, сякаш Андреа е забравила да изглади скъпия тоалет, преди да го облече.

Феновете съвсем естествено недоумяват какво е накарало перфектната иначе певица да се появи в този занемарен вид на участието си. В допълнение петното от разляно върху роклята й за пореден път дадоха повод да се шушука, че звездата си пийва стабилно по време на участията си. “Най-вероятно отново се е напила и се е заляла”, коментират форумци.

източник: kliuki.net

Leave a Comment