Скандалите с името на Андреа следват един след друг. Pреди само няколко дена известният фотограф Петър Тодорински се оплака, че певицата не само го е завлякла с пари, ами го заплашва и с побой от Кубрат, ако продължи да настоява да си получи дължимото. Оказа се, че пайнерката е измамила и други, при това не по-малко популярни от нея лица.

Режисьорът Людмил Иларионов-Люси също има да си взема пари от колежката си при това за няколко заснети видеоклипа. Бившият член на бой бандата Ъп Даун обаче все още не е видял и стотинка от дължимата му сума. Нещо повече, чалгаджийката заплашвала и него с Кубрат, ако има нахалството да си иска парите, пишат от lifrestyle.bg. Заради това Люси си траел, надявайки се, че Андреа сама ще се сети да му се издължи.

Май ще се окаже, че слуховете, че половинката на боксьора се възползва от името му, за да плаши хората, на които дължи пари, са верни. Припомняме ви, че само преди няколко дена фотографът Петър Тодорински лично се обърна към певицата, призовавайки я да му върне парите. „Андреа, не сме 1993-а година, че да ме заплашваш с Кубрат“, изригна измаменият мъж.

източник: kliuki.net

Leave a Comment