Андрей Арнаудов и бившата водеща на “Елит” Надя Иванова вече официално се афишираха като двойка. Двамата за първи път излязоха на светло на рождения ден на Евгени Минчев, но след финала на “Къртицата” се официализираха и пред медиите. Рестартът на романса между Надя и Андрей е от средата на миналото лято. Възпитаничката на Стефан Данаилов приключи дългата си връзка с Арнаудов преди седем години. Наново припламналата искра помежду им бързо се разгоря в буен огън. Двойката вече живее заедно и мисли за общ наследник.

Заради продуцента на „Междинна станция” Надя приключи отношенията си с влиятелен бизнесмен, а Андрей изпрати с потупване по рамото от дома си балерината Маргарита Будинова.

На афтър партито на “Крътицата” и Иван, и Андрей бяха като залепени за половинките си – Ирина Сарачинова и Надя от „Елит“ и цяла вечер ги даряваха с внимание и нежност пред очите на всички гости на дискотеката.

Все по-честите появи на квартета на светски партита кара хроникьорите да заключат, че времето, в което водещите държаха своите половинки далеч от светлините на прожекторите, вече е в миналото.

Нещо повече, днес Иван и Андрей не просто не се притесняват да излизат на обществени места с дамите си, така както в миналото, но и да демонстрират силните си чувства публично.

източник: blitz.bg

Leave a Comment