Заклетият “трезвеник”, ратуващ от телевизионния екран за пиене на сокове,  Андрей Арнаудов, отново направи пълен фурор с пиянското си  поведение.

Опосумът се появил пиян като мотика в столично заведение в събота вечерта, но охраната не го пуснала да влезе. Момчетата го посъветвали да се прибере вкъщи и да се наспи, но той тръгнал с походка оверлог към следващия бар, където го пуснали да влезе. Там пък на охраната й се наложило по-късно да го изнася и да му търси такси.

Опосумът непрекъснато прокламира как да се държат хората в обществото и как да се борят с пиянството, но явно това не важи за него.  Андрей е доста известен с непресъхващата си любов към чашката и някои забранени субстанции. Докато се беше гаджосал  с танцьорката Маргарита Будинова, беше поограничил купоните, но когато тя го нарита, пак  се е върна към старите навици. Сега пак е със старата си любов Надя, но тя не може да се пребори с другата му лювов – тази към чашката. Говори се и че след две годишно въздържание, колегата му Иван пак започнал да си посръбва, тайно от Ирина, която ще го изяде с парцалите, ако научи. На фона на всичко това звучи доста нелепо сцената, когато опосумите разпънаха на кръст Рут и Любо, че са пили в базата. Беше им посветено цяло предаване, а те буквално смачкани от порицания, че са обърнали няколко чашки повече. По същия начин двамата продуценти се отнесоха и с Жени Калканджиева, която се напи и нарече Велислава и Марина селски пръчки. Интересно, ако се пусне запис как Андрей върви на зиг заг, а Иван го държи да не падне, как биха реагирали руганите от тях участници?  Или за едни може, а други ги наказват и глобяват. Ха наздраве на Андрей тогава!

източник: skandalno.net

Leave a Comment