Продуцентът обитава къща до имението на Катето Евро

Заклетият софиянец Андрей Арнаудов, който е израснал на пъпа на столицата, напусна любимия си град и отиде да живее на село. „Станах селянче, в София не се търпи“ – хвали се със спокойствието на селския живот Андрей. Той обитава шикозен дом в Панчарево – пише „България днес“. Къщата е разположена в непосредствена близост до имението на Катето Евро – отбелязва таблоидът.
Андрей Маргарита

„Андрей редовно пазарува при нас, спира един голям джип, взима това-онова за хапване и пийване и отпрашва към къщи“ – разказват продавачки от селските бакалии. От новия си дом продуцентът стига и по-бързо до най-новите студия на продуцентската си къща, в която той е съдружник с Иван Христов.

Според приятели на Андрей къщата му е обзаведена по последен писък на модата. За чистотата в нея се грижи прислужница. Гардове пазят сигурността на продуцента пред високите дувари. Андрей обитава дома заедно с приятелката си – балерината Маргарита Будинова. Продуцентът определя връзката им като „приятелско съжителство под общ покрив“ – отбелязва изданието. За последните две години той нито веднъж не се е показал с Маргарита на публично събитие.

Източник: kliuki.bg

Leave a Comment