Богаташ се оплака от Анелия, която, според неговите думи му поискала солидна финансова подкрепа, за да бъде  с него.

„След като искаш да имаш жена като мен, ще трябва да ми купиш поне мезонет”, казала му тя, след като той упорито я свалял с букети, пръстени, накити и други глезотии.

Баровецът е от Петрич и му се носи славата на един от най-големите свалячи. Той обикаля софийските клубове и не спира око на обикновените хубавици, а се цели от миска нагоре. Искането на Анелия обаче го хвърлило в такова възмущение, че чак се оплакал на приятелите си.

Тя за каква се взима, че за един ми*нет иска цял мезонет, ядосвал се пренебрегнатият мераклия. Те обаче го нарекли зад гърба му свидльо. И го одумали, че не е чак толкова богат, колкото се представя. Щом иска такава жена за любовница и то постоянна любовница, редно е и да си плати за тарикатлъка. Няма как да се ожени за Анелия, защото е женен, нито пък тя го иска. Тогава или ще се спре на някое непретенциозна девойка, която ще иска само гарсониера, или ще си стои вкъщи при жена си. Колежките на певицата пък я одумват завистливо. За нея се лепят само богаташи, въздишат те. Първият й съпруг беше Коко Динев и я обезщети сериозно след развода и продължава да й плаща щедра издръжка. Преди месец й подари и часовник от 25 бона за рождения й ден. Дамата има високи изисквания към портфейла на мъжете около себе си и няма да се хване за някакъв псевдобогаташ от Петрич, коментират пък нейни приятелки. Освен това тя упорито чака да си върне Коко, смятайки, че с Емилия рано или късно ще се разделят.

източник: skandalno.net

Leave a Comment