Вместо да се хвърли да завладява международна сцена като аверката си Андреа, тя взе, че я последва в „разкрасителните процедури”

Анелия изненада и то неприятно верните си фенове! Певицата, която превзе сърцата им преди 11 години като нещо различно и изключително в поп-фолка, взе да се държи като повечето, и то – бездарни момичета в гилдията.

Тя не само се тунингова, стана поредната перхидролка и нахлузи мини, но и тотално започна да се държи като редова чалгаджийка. Сдуши се не с кой да е, а с Андреа! Двете, които бяха различни като деня и нощта, вече са като близначки!

За капак – Анелия взе да й копира мурафетите при рекламирането на песните си. Вместо да заляга над фитнес уредите или да си тормози душата с диети, хубавицата се остави да професионалистите!

Всеки неин професионален кадър е подготвен от съответния коафьор, гримьор, стилист, фотограф и….Великата програма Фотошоп! Понякога резултатите са такива, че Анелия изглежда като ужасяващо копие на себе си, но така е в занаята! Като не щеш целулит,фини бръчици и несъвършенства по кожата – приличаш на пластмасова кукла с несъразмерни крайници!

източник: kliuki.ws

Leave a Comment