Анелия и Емилия наистина вече са приятелки, както се писа тези дни, но на каква цена… HotArena.net научи от собствени източници какво точно е сближило двете врагини.

Истината е, че насилието е събрало бившата и настоящата на Коко Динев.

Анелия първа протегнала ръка към Емилия, след като разбрала, че колежката й е била пребита от Коко. Запознати твърдят, че преди години и Анелия е усещала силната ръка на Динев.

Именно това става повод в трудния момент най-върлите врагини във фолка да се сдобрят.

Самата Емилия се похвали в свое интервю, че с Анелия вече са в добри отношения и са забравили за грозните скандали, с които занимаваха медийното пространство.
„Намерихме общ език“, обясни блондинката и добави, че уж децата са главната причина за сдобряването на двете фолк изпълнителки.

Емилия е категорична, че Коко Динев не е отправял ултиматум към двете, както се писа. „Никой не ни е принудил. Това бе наше решение“.

„Аз бях инициатор и съжалявам за нещата, които станаха. Не се гордея с тях“, доверява още Еми в интервю за signal.bg. Относно писанията, че тя е била пребита от Коко Динев, то изпълнителката казва: „Не съм жена, която ще се остави на такова нещо!“.

Междувременно, HotArena.net получи сигнал, че сдобряването им е фалшиво.

„Оказва се, че всичко това е поредния цирк в името на добрата реклама. Анелия не може да понася Емилия и пред свои приятелки сподели, че привидно се е сдобрила с колежката си, заради Коко Динев, който е и нейна експоловинка“, писа читател.

И цитира изказването на Анелия едно към едно:

„Емилия е толкова жалка. Мисли си, че след като ми взе мъжа, ще й простя толкова лесно? Нека да е спокойна, че й без това е в параноя, че ще й взема пак мъжа. Аз съм много над нея. Единственото, което може да й кажа е само „здрасти“.

източник: hotarena.net

Leave a Comment