Ани Хоанг Люси, голамаМаймуна  нахапа фолк певицата Ани Хоанг докато снимала виедоклипа към новата си песен. Това не влизало в сценария и животното никак не се шегувало. На него му писнало да я правят на маймуна и цял ден да правят дубъл след дубъл. И забило зъби в главата  на певицата.

Миньончето изпитало ужасни болки, след като ядосанта палавница оставила зъбите си в главата й. Наложило се да промият раната и пак да започнат снимките към „Малко шум за Ани Хоанг“. В началото Ани приелат за шега опитите на маймуната да я захапе, но животното упорито се хвърляло върху нея.  Беше толкова миличка н вачалото, но като светнаха прожекторите сигурно се изплаши. Аз също се изплаших, признава Ани.

Допълнителна екстра били не само осветлението и камерите, но и лъскавите парченца и шарените свещи, забити в косата на певицата. Екипът веднага се посъветвал с лекар, но се оказало, че животното е имунизирано и няма никакви проблеми. И че по принцип било кротко и не трябвало да го изнервят. То добр, но как да не се изнерви дори кротка маймуна от перфекционизма на Люси Иларионов, който пък снимал клипа?

Животинката е от Софийския зоопарк и се казва Тошко Африкански. Тя наистина била известна с кроткия си нрав и непресъхващия апетит. Но въпреки че имало банани и портокали, докато се правла на актриса, тя не издържала на сценичната треска и непрежение.

Единственото успокоение на Ани било, че Люси също пострадал. В клипа участвали и две камили, също взети назаем от зоопарка. Едната се изнервила от бавния режисьор и злобно го наплюла.

източник: skandalno.net

Leave a Comment