Ани Хоанг се осмели да застане в напълно естествен вид пред телевизионните камери

Гаджето на режисьора Люси Иларионов, който в момента се изявява като танцьор в шоуто по нова ТВ “Dancing Stars”, се появява за пръв път без тежкия грим, с който сме свикнали да я виждаме. Ани Хоанг доста често отнася критики заради прекалено много козметика, която използва.

В интернет хората дори се подиграват, че най-вероятно певицата е толкова страшна без грим, че не смее да се покаже. Нежното миньонче обаче затвори устите на завистливците. И го направи по най-добрия възможен начин.

Красавицата с виетнамски произход ще бъде една от звездите в новия сериал на бТВ “Фамилията”. В него Ани ще се превъплъти в ролята на няма камериерка с виетнамски произход. Кадри от първия епизод вече се появиха онлайн. На тях ясно се вижда, че специално за ролята Ани се е лишила от тоновете грим по лицето си и смело застава пред камерите напълно естествена.

Това веднага се хареса на феновете й, които побързаха да я поздравят за новото й амплоа и да изтъкнат, че и без грим певицата изглежда великолепно. Самата Ани споделя, че гаджето й Люси й е помогнал страшно много по време на подготовката за ролята в сериала.

източник: kliuki.net

Leave a Comment