Ани Цолова е следващото лице на bTV, което най-вероятно ще си замине оттам и ще си търси друг терен за изява.

Ани вече е недолюбвана от шефовете си, защото съпругът й Васил Мичев напусна медията и премина към “вражеския лагер” в TV7, твърдят от lifestyle.bg. Това за ръководството на bTV означава, че семейството има критично отношение и несъгласия с политиката на телевизията, а и Цолова ще бъде троянски кон на конкуренцията. Деликатната ситуация се усложнява от това, че Ани неведнъж се е изказвала критично, макар и принципно за шефовете си, а в предаванията на живо е остра дори към най-високопоставените гости в студиото.

Форумът разбиращо коментира, че очевидно операторът Васил Мичев, който е в bTV от създаването й, е имал основателни причини да напусне и най-вероятно Ани ще го последва. Някои подозират, че това си е семейна политика и че Мичев-Цолова имат план за “евакуация” от заслабващата телевизия. Самата Ани Цолова заявила пред началството, че Васил взел решението сам и че тя не е знаела предварително за намеренията му. Точно по тази причина напускането му било за нея като истинска изневяра.

Ани няма да се чувства комфортно в bTV, защото при сегашната ситуация може да бъде подозирана в липса на толерантност и шефовете ще променят отношението си към нея. Може дори любезно да бъде поканена да си тръгне, кой знае. Една от клюките сред телевизионерите е, че Васил Мичев също е получил такава покана, а не си е тръгнал по собствена инициатива.

източник: kliuki.net

Leave a Comment