Ани Цолова е в доста обтегнати отношения със съпруга си и нещата отиват май към развод, споделиха нейни колеги. Проблемът е, че Васил, който е телевизионен оператор, има дъщеричка от първия си брак. Момичето живеело с майка си в Америка и досега Ани не е имала допирни точки с него. Внезапно обаче се наложило тя да му бъде майка. Васил си докарал рожбата в България, запознал я с Ани и сина им Калоян, който още е мъничък и прибрал девойчето в дома си да си живеят като едно щастливо семейство.


Двете дами се опитвали да бъдат любезни една с друга, но явно се ревнували или по-скоро ревнували за вниманието на таткото. Промяната се отразила и на Калоян, който внезапно се сдобил с по-голяма сестра и също започнал да се бори за внимание. Той се променил, тръшкал се, плачел, станал нервен и взискателен.Ани Цолова и Виктор
Тийнейджърката била с труден характер, трудно се адаптирала, досега живяла в САЩ с майка си при други условия и по друг начин. Майката обаче си намерила съпруг и момичето решило да се върне при баща си, но и той бил обзаведен вече със съпруга и с дете. От Ана се очаквало да прояви разбиране и да помогне на детето, замествайки майка му.
Тя обаче все по-често си изпускала нервите, не можела да изпълнява ролята на майка на две деца, едното от които чуждо и непознато досега. Затова в дома започнали търканията. И станали толкова големи, че водещата доверила, че май нещата са пред развод.

източник: skandalno.net

Leave a Comment