Звездата ще снима най-новия си филм в страната

Един от секссимволите на Холивуд пристига в България за снимките на новия си филм “Automata” научи “Телеграф”. Очаква се Бандерас да пристигне в края на април, точно навръх източно-православния Великден. Филмът, в който Бандерас освен актьор е и продуцент, е научна фантастика и разказва за колапса на Земята и борбата между хората и изкуствения интелект.

Това не е първият филм, който Бандерас снима в България. Припомняме ви, че през 2007 година латино красавецът беше част от екипа, който засне екшъна “Кодът”. Освен него, в лентата тогава се снима и легендата на Холивуд Морган Фрийман.

Изглежда условията, предлагани от филмовия ни център “Ню Бояна” са се харесали на звездата, тъй като още през 2012 година той обяви намеренията си да се завърне в България за снимките на нов филм.

Този път обаче с Бандерас ще пристигне и съпругата му Мелани Грифит. Актрисата, която е с 8 години по-голяма от мъжа си, е известна с болезнената си ревност. Това е и причината да придружава красавеца почти навсякъде. Още повече, че при първото гостуване на Бандерас в България през 2007 той се запозна с прочути родни красавици като Юлиана Дончева и Диана Любенова. Изглежда Мелани е решила този път да държи съпруга си изкъсо.

източник: razkritia.com

Leave a Comment