Сладката Антония Петрова успя да надприказва дори и устатия Сашо Диков при гостуването си в неговото предаване по телевизия Нова. Въпреки непрестанното и злоумишлено заяждане, тя съумя да запази самообладание и не се поддаде на провокативните техники, използвани от опитния и не по – малко скандален журналист.

На въпроса защо е дошла в телевизията по „тия къси гащички”, Антония Петрова отговори смело и вдъхновено с брилянтната фраза „само ние крокодилите имаме такива крака”. Допълни, че не ѝ пука когато я наричат с презрителното „Мис Крокодил”, защото това неприятно прозвище е измислено от нейния бивш пиар и настоящ враг номер едно Евгени Минчев. След спечелването на Мисис Русия нещата си дошли на мястото и вече никой в нищо не може да я упрекне. Което си е точно така.
Миската отхвърли категорично обвиненията, че живее наготово върху гърба на своя мъж – милионер. Тя обясни, че си изкарва достатъчно много пари самичка, тъй като има няколко професии. На първо място е управител в консултантска фирма, занимава се с научна дейност и е арбитър в арбитражен съд.

„Това ми позволява да поддържам стандарт над нормалния. Знам, че ме мразят и завиждат, защото успявам да се реализирам в много сфери и постигам успехи. Не казвам, че съм най – умната и красива, но полагам старание поне да се доближа до това определение”, каза тя.

Антония Петрова проговори и за своите пластични операции, като отново отхвърли общественото мнение, според което е претърпяла най – малко седем или осем. Оказа се, че има една единствена и то на бюста. Но не тази козметична манипулация я е превърнала в това, което е. Защото никога не е била кривичка, малка и кривокрака, а хубава и висока.

Красавицата припомни, че лично е предрекла настъпването на световната икономическа криза още през 2007 година. Това направила благодарение на многото дебели книги които чете и на получена в Москва информация, където по това време е учела висше образование.

източник: skandalno.net

Leave a Comment