На снощния лайф най-титулуваната ни красавица хвърли ръкавица, без да иска на най-одумваната ни светска дама
Антония Петрова и Николета Лозанова влязоха в задочна война, видя модната полиция на kliuki.ws!

Двете дами, макар и много различни по външен вид, ценности и ценз, имат май нещо общо, освен агитката хейтъри, които нищо не им спестява! Красавиците обичат скъпите и маркови глезотии в живота. А и с наслада го показват по телевизионни изяви!

За всеобща изненада смуглата немного висока брюнетка и русата дългокрака Барби се появиха в ефир с един и същи тоалет. Е, не в една телевизия и не по едно и също време, но само слепец не би запомнил рокличката с рицарите от колекция пролет-лято 2013 на Dolce & Gabbana. Тоалетчето, което струва „скромните” 1915 евро и при двете беше придружено с фрапантни обици, но ефектът, който произведоха беше различен!

Николета обича да се хвали с моделската си кариера, но не напразно „приятелката” й Калканджиева не спира да натъртва, че хубавичко лице и къси крака не те правят топ модел, а миска. А Антония, макар да се гордее повече с дипломите си, стана популярна с титли от два престижни конкурса за красота (а не на мъжки списания) и за забавление участва в ревюта.

За да не обидим никого, ще уважим вкуса на всеки. Но със сигурност е ясно на кого биха се доверили италианците, ако трябваше да изберат да представят тоалета на подиума!

източник: kliuki.ws

Leave a Comment