Антония Петрова, по-известна у нас като Мис Крокодил, се осмели да плюе легитимността на конкурсите за красота в България.

Спечелилата титлите Мис България 2009 и Мисис Русия 2012, но не и любовта на феновете, отново демонстрира безкрайно високо самочувствие, но без покритие! Тя каза, че не би се явила на конкурса „Мисис България”, който се организира от Меги Савова.

„В Русия нещата стоят по съвсем различен начин. Там всичко е честно, не като  у нас. Там оценяват красотата. Има два конкурса – Мис и Мисис. Те са с едни и същи организатори и са двата престижни конкурса, които са легитимни” – не пропусна да коментира в интервю за списание „Блясък” Мис Крокодил.

Тя предлага да се преброят мисиските както в България, така и в Русия.

Антония Петрова грабна титлата „Мисис Русия” през октомври миналата година. Така и не стана ясно как т. нар. Мис Крокодил успя да пребори толкова красиви жени, каквито са рускините. Най- вероятно съпругът й милионер Александър Бередин е кихнал някои лев, за да я зарадва.

„Дори не съм се надявала, че ще мога да победя. Подготвях се за конкурса само една седмица за това време успях да снимам промоклип за себе си. Също реших  въпроса с роклята и  измислих номер. Благодаря на съпруга ми, който много ме подкрепяше”, заяви Антония тогава.

източник: kliuki.bg

Leave a Comment