Вяра, Надежда и Любов също са имали бал…

Снимки от абитуриентския бал на тризначките Вяра, Надежда и Любов, известни още като „Триглавата ламя” взривиха интернет пространството. Kliuki.net публикува няколко интересни фотоса от най-вълнуващото изживяване за всеки гимназист. Най-известните близначки в България също са имали бал, макар и мнозина от интернет потребителите, да смятат, че благоевградчанките нямат средно образование.

На бала си „Триглавата ламя” успява да събере погледите на целия випуск – не само защото са облечени еднакво, но и защото са три и винаги вървят ръка за ръка. Стилът на Вяра, Надежда и Любов не се различава кой знае колко от този на съученичките им. Момичетата са избрали елегантни черни рокли, а усмивките не слизат от лицата им.

Само година след въпросния бал, изгрява и звездата на Тризначките. Случайна среща с Ники Кънчев обръща съдбата им на 180 градуса, а когато блондинките се появяват в Биг Брадър, нищо вече не е същото. Една от тях дори печели формата, а самочувствието им се вдига до небесата. Свидетели на това станаха и зрителите на “Big Brothe All Stars”. По време целия си престой в Къщата, трите момичета постоянно изтъкваха, че са по-достойни от останалите. Когато пък от „Господари на ефира” им връчиха „Златен скункс” една от тях заяви: „След Памела Андерсън и Иван Ласкин, са Тризначките от Благоевград”.

източник: chudesa.net

Leave a Comment