Днес лидерът на ДПС Ахмет Доган се размина на косъм със смъртта. По време на форума на ДПС в НДК мъж с газов пистолет се опита го да застреля публично. Версията, която масово се тиражира, е, че пистолетът на мъжа е засякъл. По тази причина той не могъл да произведе изстрел и това дава възможност на Доган сам да се защити, избивайки пистолета от ръцете на нападателя си. Нападателят е 25-годишният Октай Енимехмедов от Бургас. Той е брат на Метин Енимехмедов, който спечели Ферарито в Шоуто на Слави.

Видеото, което заснемат камерите на националните телевизии обаче, накара народа да се замисли сеериозно над инцидента. Потребителите масово коментират, че всичко е било нагласено, видяхме от Kliuki.bg.

А най-много са възмутени от факта, че нападателят бе пребит от бой публично.

„Дали е инсценирано, или не, не смятам, че е единствената тема за обсъждане в случая. Важно е, че тези селяни най-жестоко пребиха пред националните медии покушителя!

Това нормално ли е според вас? Това ли е справедливост? Ако покушителите ни са на едно ниво със сигурността, за къде сме…“, пишат потресени потребители.

„Естествено, че е нагласено… С газов пистолет и един патрон? Оръжието било засякло? Имал нож? Що за глупости… А този побой цели придаване на драма и достоверност на събитието…“, разсъждават други.

източник: kliuki.bg

Leave a Comment