Стотици фенове на Нова телевизия се обявиха против новината, че Ани Цолова и Виктор Николаев от понеделник ще водят сутрешния блок “Здравей, България”.

Недоволните привърженици заявяват, че са решени докрай да бранят любимците си – Мира и Христо. Ядосаните зрители са се обединили във фейсбук групата ,,Да свалим Ани Цолова и Виктор Николаев от екран и да си върнем Мира и Христо”.

Феновете на отхвърлените тв водещи се заканват, че са готови и на ефективен протест пред сградата на Нова телевизия – на 9 септември, когато стартира работата на новия екип на „Здравей, България“. Сред най-активните защитници на вече бившите водещи е Мира Веселинова от София. Тя е категорична:

„Голяма фенка сам на Нова тв, следя всяко техно предаване с интерес, но в момента шефовете на телевизията ще ме отблъснат и няма да гледам тяхната медия поради причината че от понеделник, 09 септември, сутрешният блок на ,,Здравей България”, ще бъде воден от мразените и скоро свалени от екрана на Би Ти Ви Анна Цолова и Виктор Николаев. Смея да твърда че това са водещи, които никой не обича. Те сринаха Би Ти Ви, сега искат това да направят и с Нова тв. Ние, верните фенове на Нова тв и “Здравей България”, няма да го допуснем”.

Фенката нарича действията на ръководството на медията „безскрупулно решение“ и „своеволие“, тъй като никой не се допитал до мнението на обикновения зрител. Трябва да припомним обаче, че Нова тв е частна и собствениците й, както и ръководството, правят по свой избор селекцията на водещите. И ефектът от избора им се отразява върху рейтинга на предаването и постъпленията от реклами.

„Искаме Мира и Христо в сутрешния блок, иначе заявяваме, че Нова тв няма да има рейтинг, от понеделник ще плюем в ефир тия смелчаци и лайняни водещи. както и може да се наложи да отидем и на протест. А защо да стигаме до там.?”, заканва се верната фенка на предишните водещи Веселинова.

източник: pik.bg

Leave a Comment