Мартин Карбовски яко се увлече по мерака си да спаси от мизерията ромката Пенка и да й покаже другата страна на живота. Той спази обещанието си и заведе колоритното момиче на море, като й осигури хотела и средства да прекара там няколко дни, без да се притеснява какво ще яде и с какво ще си купи цигари. От своя страна тя му е много благодарна за жеста и не спира да го хвали.

Карибката извади невероятен шанс да се яви на кастинга за “Мис България”. Тя успя да внесе малко живец в света на превзетите и скучновати красавици, чието единствено забавление беше да интриганстват, да крадат шоколад и да си крият сладкото. Интересият език на момичето, неочакваните лафове и самото й държание, успяха да го откроят на фона на общата претенциозна маса.

Пред Карбовски обаче Пенка призна, че е затънала до ушите, няма работа, няма с какво да си плати частта от наема за къщата в София, която цялото семейство наело, за да се измъкне от мизерията в Ботевград. Карбовски Всеки работил каквото намери, а Пенка пък зарязала богатия си спонсор, който й давал пари да преживява, защото не го обичала и не искала да е нечие платено момиче.  Искала да се оправя сама в живота. Изповедта й беше съвсем искрена и Карбовски, разбира се, се умили , пише Hotarena.net.

Той й обеща да я  заведе на море, а после да й даде рубрика в собственото си предаване. В нея ромското момиче ще говори за…политика. Водещият сам закарал протежето си до морето, а тя си направила снимка в скъпото му БМВ. Някои подозират, че Мартин не прави това само от състрадание, а има някои типично мъжки причини да я вземе под крилото си. В момента зрителите с нетърпение чакат как Пенка ще им заговори за политика, но ще се разочароват. Това няма да бъде онова непосредствено откровено момиче, което се появи в двореца на миските, а човек, който е обучен какво да говори и как да тълкува политиката, макар и по свой начин. В телевизията на Бареков няма как да се случи Пенка да се размечтае за Бойко Борисов. По-скоро тя ще бъде използвана да пренасочи ромските симпании към самия Бареков.

източник: skandalno.net

Leave a Comment