Цял екип от специалисти поддържа външния вид на брадърите. Това издаде неволно Лео, който при номинацията на Райна я обвини, че през повечето време не е в Къщата. И ако не е излязла накъде за участие, тя се глези в специалната стаичка.

Не ходя непрекъснато там, ходят и други, опита се да се защити македонското девойче, но така само потвърди думите на Лео. И наистина, ако се загледаме по-внимателно в героите на екрана, ще забележим, че за тях наистина се грижи екип от професионалисти. Ели например влезе с коса, обръсната втори номер и досега тя по някакъв странен начин  не поникна повече, а си остана със същата дължина. И това няма как да го прави самата Ели, защото трудно ще постигне толкова равна подстрижка.

Райна пък цъфна по средата на предаването с коса на малки плитчици, които са изгубили цял ден време на някоя фризьорка. Прическата беше завъртяна и сложна и в никакъв случай не може да се направи в банята на Къщата или пред тоалетката с огледалото. Никоя друга от дамите няма такива умения и толкова търпение   за да сътвори сложните плетеници.

Маги Желязкова ту е с дълга много къдрава коса, ту с коса на вълни, ту с изправена. Тази „магия“ също не може да се постигне от самата нея в условията на Къщата, а е дело на фризьори. Дори Пенка тръгна на училище с изящен френски маникюр и дамите, които разбират от такова нещо, могат да се закълнат, че сам човек няма как да си го направи, освен ако не е професионалист.

За голата глава на Киро Скалата също се грижи някой и очевидно не е самият той.

Така че изолацията в Къщата се пропука от още едно място. Докато Райна тича по купони и участия, носи пресни новини отвън. А бъбривите фризьорки и маникюристки обясняват на дамите всички ключи и новости и вероятно им казват и какво се пише за тях по форумите. Пък доверичите зрители си мислят, че брадърите са заключени и нямат никаква връзка с външния свят. Пълна лъжа и измама!

източник: skandalno.net

Leave a Comment