Варненския митрополит жули ракии по време на Великия пост и пет пари не дава

Киро Линкълна пак сгафи и пак му дреме на калимявката само!

Докато организаторите “Произведено в България” се погрижиха да бъдат раздадени отговорно звучащите призове на Наградата „Човек на ХХІ век”, любимия на медиите митрополит беше пипнат в крачка.

Хората си ценят целогодишното усърдие и всеотдаен труд по адаптацията на българския бизнес към европейските стандарти. И докато летят поздравителни речи, благодарствени послания и уважат номинации, наш Киро си изпапкал всичко, че грехота, ако артиса.

Е, да си гладен не е грях! Пък и нали са го поканили на вечеря?! Сложили му хората – хапнал, ама защо му е по време на Велики пости да полива с люта ракия?!

То на старците, бременните, немощните и децата им е разрешено блажно, но дядо Кирил не влиза в нито едната от четирите категории. А като гледаме – Варненският митрополит как опъва чашката, нищо чудно е да е обрал някоя сочна мръвка, че да не го хванат папараците с пълна чиния!

Казали са хората, че не е грях какво влиза в устата на човек, а какво излиза от нея! Владиката, който аха да стане патриарх, има какво да каже и по този казус!

източник: razkritia.com

Leave a Comment