Топ изпълнителката вбеси Митко Пайнера

Запознати с делата на инж. Митко Димитров, собственик на „Пайнер”, твърдят, че в най-скоро време Преслава ще изхвърчи от редиците на музикалната компания. Явно Преслава се е взела на сериозно и не спазва договора си , което пък вбесило Митко Пайнера и сега той се чуди как да изгони топ изпълнителката си.

Преслава започнала да се лакоми и криела хонорари от шефа си. Тя пеела на черно и не отчита изкараните хилядарки на музикалната компания, пишат от skandalno.net Естествено Митко Пайнера побеснял от скатаването на Преслава, тъй като по този начин певицата нарушавала договора си и лишавала Пайнер-а от необходими средства.

Други от обкръжението на инж. Димитров твърдят, че Преслава няма никаква вина, а Митко Пайнера просто си търси изкупителна жертва. Според източници нестабилната икономическа обстановка в страната празни хазната на шефа на Пайнер, а съвсем наскоро той беше и принуден да върне 2 милиона лева от евросубсидии.

Митко Пайнера разчитал на тези пари, за да закрепи нестабилното си финансово положение, но след обществен скандал, инженерът върна парите. „Без изливането на милиони в касите, Пайнер ще загине скоропостижно. Преслава в никакъв случай не е прегрешила – това може да направи всяка друга, но не и тя”, коментират служители на Митко Пайнера.

източник: kliuki.bg

Leave a Comment