Преди да се впусне в поредната кървава битка обаче, Багата планира да заведе Любина на романтично пътешествие

Благой Иванов-Багата се завръща на ринга! Самбистът е заявил, че е готов да посрещне противника си и е във форма повече от всякога. „Тренирах дълго, спазвах хранителен режим и вече имам уреден мач“, похвали се ММА боецът.

Преди да се впусне в поредната кървава битка обаче, Багата планира да заведе Любина на романтично пътешествие. Двамата заминават за Макао в Китай, което автоматично отхвърля слуховете, че са разделени. Веднага след като се върне от любовната почивка, Багата се качва на ринга, писа „Всеки ден“, цитиран от HotArena.net.

Припомняме, че преди 1 година Благой Иванов бе намушкан сериозно с нож и лекарите му даваха минимални шансове за живот. Благодарение на силната му физика и тренировките, организмът му успя да издържи на тежката травма.

Дори и след като излезе от комата обаче, лекарите не даваха шансове, че Багата ще се върне на ринга. Когато влезе в Биг Брадър, самбистът бе категоричен, че ще се състезава отново. При него всеки ден ходеше треньор, а след излизането от Къщата, Благой Иванов е продължил с подготовката за терена.

Той не разкри с кого ще бъде първият му мач, но запознати изразяват съмнение за победа.

източник: kliuki.net

Leave a Comment