Името Галя Христова не е особено познато на широката аудитория. Когато човек чуе Галя от “Сатен” обаче, в ума му изниква чаровната тъмнокоса танцьорка от балета на “Шоуто на Слави” от преди години. В последните години балерината се беше позагубила от светското пространство.
Името й нашумя отново покрай риалити формата “Музикална академия”, където Галя се изявява като помощник на участниците в танцувалното им представяне на сцената.


Зрителите обаче едва успяха да познаят в изрусеното създание, наблъскано със силикон, някогашната лъчезарна хубавица. “Определено не прилича на себе си!”, “Не мога да повярвам в какво се е превърнала”, втрещени са феновете. Явно Галя е поредната звезда, която се е вманиачила по пластичните операции, нищо, че вместо да я правят по-красива, те буквално я обезобразяват.
Балерината е наблъскала тонове силикон в устните и гърдите си, а с русата коса съвсем е заприличала на донлнопробна чалгаджийка, разочаровани са феновете на някога красивата танцьорка. Специално за вас, от kliuki.net се разровихме и открихме няколко снимки на Галя от преди години, когато все още изглеждаше естествено и имаше съвсем малко силикон в устните си. Разгледайте ги и преценете сами кога танцьорката ви допадаше повече?

източник: kliuki.net

Leave a Comment